Yellow sneakers

by - 15 martie

"Rucsac" este un termen care până de curând îmi amintea doar de acel ghiozdan pe care trebuie să îl port în școala generală și care părea mai greu decât mine. Atunci când am terminat liceul am jurat că nu o să mai port niciodată un rucsac de spate pentru că amintirea purtării lui alături de rochii sau fuste mă făcea să strâng din dinți, deoarece spiritul de mică fashionistă nu mă lăsa să port cu zâmbetul pe buze un ghiozdan la o ținută de genul. Cum am ajuns să port un rucsac zilnic după ceva ani, vă scriu mai jos.

Recunosc, nu mi-a fost simplu și nici nu a durat prea puțin, însă am reușit să găsesc un singur model de rucsac care să se potrivească perfect stilului meu: îl am de la ZARA, este bej și este potrivit mai multor ținute. Versatilitatea lui este aspectul cel mai important pentru mine deoarece îl pot purta și în zilele în care nu am inspirația necesară creării unei ținute prea complicate, dar și în zilele în care prefer să mă îmbrac mai cochet. Un rucsac bun îți dă posibiliatatea de a lua cu tine tot ce ai nevoie într-o zi fără să îți provoace dureri de umăr deoarece greutatea este distribuită în mod egal, pe ambii umeri. 

Adevărul este că, în ultimele sezoane, am observat o mișcare tot mai mare a modei internaționale către zona confortului. Tenișii sunt cei ce conduc revoluția sport chic din primele rânduri, iar eu sunt mai mult decât bucuroasă să le ofer picioarelor o pauză bine meritată. Am ales să scot din anonimat această ținută cu o pereche de teniși galbeni și trebuie să recunosc ca dau un look cu totul aparte întregului outfit. Și exact despre asta este vorba atunci când porți genul acesta de încălțăminte: să-ți asumi alegerea! Tenișii, mai ales într-o culoare puternică, nu sunt întodeauna cel mai ușor de purtat. Dar în combinația potrivită îți vor da, cu siguranță, un aer foarte chic!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

3 comentarii

  1. Super tinuta, casual si practica! E frumos foc rucsacul! Sa il porti sanatoasa! <3
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. I love backpacks in fashion and this look is everything. You look great.


    http://www.fashionablyidu.com/

    RăspundețiȘtergere