Lavender touch

by - 07 martie

Chiar dacă viața este mult mai ușoara atunci când îți păstrezi în garderoba numai haine versatile și destul de simplu de abordat, nimic nu se compară cu o piesă care îți testază limitele. Sezonul acesta fă-ți curaj și încearcă un sacou de culoarea lavandei!

Dacă sunteți ca mine- nerăbdătoare să începeți purtarea hainelor de primăvară- sau dacă ați observat, în ultimii ani, că perioada de tranziție dintre anotimpuri este din ce în ce mai scurtă, acesta e momentul să scoateți sacourile, blazerele și jachetele la purtare. Ați putea spune că sunt prea optimistă alegând acest outfit- vremea nu este încă suficient de caldă- dar la început de martie sunt atât de plictisită de paltoane încât profit de orice ocazie să le schimb cu un sacou.

Îmi place sacoul pentru că mă face să ma simt...cineva. Mă face să țin spatele drept, să fiu ordonată, să gândesc cu maturitate și să le arăt celorlați că sunt o femeie sigură pe ea, serioasă și descurcăreață. Și îmi mai place pentru că îl port purta atât la ținute office, cât și la ținutele casual, de zi cu zi, când doar am nevoie de ceva care să mă încălzească. Indiferent că îl cumperi de la Chanel sau de la second hand, alege materiale de calitate, îngrijește-l conform indicațiilor de pe etichetă și poartă-l tu pe el, nu-l lăsa să te poarte el pe tine!

Stilul minimalist iese în evidență prin simplitate și bun gust. Este exemplul care validează vorba "mai puțin înseamnă mai mult". Cu toate acestea nu este la îndemâna oricui. Asta pentru că trebuie purtat cu foarte multă atitudine, nonșalanță și naturalețe. Poartă o pereche de jeans, un sacou, un tricou alb și o pereche de pantofi stiletto. "Doar atât?" îți vine să intrebi? Răspunsul este: da!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

5 comentarii

 1. Simplu si de efect! <3
  E tare frumos sacoul <3
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 2. It is time to start taking out those spring pieces and I adore your lavender jacket. Its very soft, clean and cute!

  http://www.fashionablyidu.com/2017/03/sweets-treats-happy-birthday-to-me.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Foarte dragut sacoul! Imi place cum vine pe tine, dar si culoarea e faina!
  IAr blugii...super!!!

  RăspundețiȘtergere