Sweet flowers

by - 28 februarie

Încet, încet soarele începe să ne dezghețe tot mai mult gleznele și în sfârșit putem să ne bucurăm de zilele din ce în ce mai lungi. Primăvara este un anotimp perfect pentru modă și noi inceputuri. Am militat și voi milita în continuare pentru ideea de a renunța la haine și culori plictisitoare și cenușii, dar și pentru aceea de a experimenta cât mai mult. Ar fi păcat să nu o facem, când avem sute de obiecte vestimentare și mii de oferta, una mai atractivă decât alta.

Ghici ce! Imprimeurile florale se poartă și anul acesta. Și-au făcut deja apariția timid prin intermediul jachetelor, al bluzelor sau chiar al accesoriilor, iar când vara va cuceri orașul presimt deja că va avea loc o explozie de flori pe toate străzile. Ceea ce nu e un lucru rău, ba dimpotrivă!

Multe dintre noi ne uităm cu admirație la o broderie florală frumos executată, cu toate acestea rareori o și purtăm. Încă mai avem teamă de printuri, iar de cele florale cu precădere. Cu atât mai mult, sunt convinsă că ți se poate părea o nebunie să pui alături flori și dungi. Ei bine, trebuie să-ți spun că dungile sunt considerate neutre și atâta timp cât restul ținutei tale nu constrastează cu acestea, poți încerca o mulțime de combinații.

Păstrează încălțămintea în zona neutră (palete de gri deschis, nisipiu, bej camel, nude) iar accesoriile minime, lipsite de opulență. Altfel riști să arăți ca o grădină botanică :)

Deci, acum sunteți lămurite? O să puneți principiile în aplicare? Aveti curaj să îmi trimiteți poze cu ținutele voastre?
Kisses,
Valentina

You May Also Like

4 comentarii