Casual mood on

by - 07 februarie

Atunci când vine vorba despre tendințele în materie de încălțăminte, putem afirma că anul 2017 e dedicat formelor moderne, dar în același timp comode. Comoditatea reprezintă, până la urmă, stilul perfect adaptat cerințelor fiecăreia dintre noi. Recunosc că mă impresionează o pareche de pantofi aleasă corespunzător și în care să te simți bine. Știu că nu sunteți obișnuite să mă vedeți în ipostaze casual, dar trebuie să vă spun că adopt acest stil ori de câte ori ieșim la un film, la o plimbare sau plecăm în vacanță.

De pe catwalk în zona de street style, tenișii albi din piele au devenit un must have și nu dau semne că vor fi detronați foarte curând. Sunt o alternativă stylish și confortabilă la tocuri în orice sezon, dar mai ales primăvara. Mai mult, orice articol vestimentar din denim se potrivește cu teniși. Adaugă o cămașă cu buline, o jachetă din piele colorată, împreună cu pălaria ta preferată și vei obține o ținută casual-chic tocmai bună pentru zilele însorite ce urmează să vină. 

De ce să investești într-o pereche de teniși albi?

  • Pentru că sunt foarte comozi, o alternativă modernă și originală când vrei să nu mai porți tocuri.
  • Pentru că îi poți purta aproape la orice ținută.
  • Pentru că sunt la modă, chiar dacă sună a clișeu.
  • Pentru că te ajută să creezi foarte ușor un look relaxat și surprinzător.
Tenișii și-au dobândit popularitatea încă de la începuturile stilului grunge, în anii '80-'90 când erau purtați alături de jeanși rupți și cămăși în carouri de milioane de tineri rebeli. De atunci ei și-au menținut locul în modă. Tendințele actuale promovează un look mult mai chic și mai femnin. Dacă vrei să pășești cu stil în această primăvară îti recomand să-ți achiziționezi și tu o pereche!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

2 comentarii