POM POMS

by - 20 ianuarie

Sunt două tipuri de femei în această lume: cele care iubesc pălăriile și cele care le evită cât pot de mult. Obișnuiam să mă pun în cea de-a doua categorie, din simplul motiv că, deși adoram cum le perfectionează look-ul prietenelor mele, eu nu găseam niciuna la fel de flatantă pe care să aleg să o port în fiecare zi și la orice tip de ținută.

Dar, de curând, am început să probez din ce în ce mai multe, să mai fac câte un selfie pe ici pe colo și am aflat care functionează cel mai bine pentru mine. Le port rar, spre regretul meu. Nu știu de ce, încă mă obișnuiesc pe mine cu imaginea mea cu pălărie. Dar, le iubesc pe inveteratele purtătoare de pălării, care schimbă fesurile și șepcile pe boruri.

Mi-am dorit mai mult decât un accesoriu. Voiam ceva care să-ți capteze atenția și care să te facă să-ți regândești ținutele atunci când le porți. De aceea, atunci când am intrat pe Zaful, m-a atras imediat această pălărie cu pom poms sau atlfel spus, cu pompoane. Acești ciucurași care până nu mai demult împodobeau doar fesurile funky și care au devenit un obiect al dorințelor pentru toate fashionistele. De diferite dimensiuni și colorituri, vin cu o notă proaspătă și veselă de care te lași cucerită fără să vrei.

Adevărul este că un accesoriu cu ciucuri va da mereu un aer oriental și totodată sofisticat ținutelor tale. Pompoanele pot transforma orice element banal într-unul statement, iar o pălărie va arăta minunat pusă în valoare de aceste mici detalii.
Voi ce ziceți? Vă plac pompoanele?
Kisses,

You May Also Like

2 comentarii