Over the knee

by - 19 ianuarie

Iubim cizmele peste genunchi și cred că, în secret, majoritatea ne-am dori să le purtăm cu mai multă lejeritate. Trebuie să recunoaștem că nicio pereche de botine sau de cizme obișnuite nu are un impact vizual atât de mare precum o pereche de cizme peste genunchi cu toc înalt. Acesta este motivul pentru care, purtate cu accesoriile potrivite, pot să fie acel element ce scoate orice ținută din anonimat, fără însă a o face sa pară vulgară.

Sunt versatile și, dacă le cumperi acum, le vei purta chiar și primăvara. În ceea ce priveste culoarea, indicat ar fi să alegi negru, maro, marsala sau culori deschise/neutre- gri deschis, bej, cafeniu, camel. Astfel, le poți purta la o varietate mai mare de ținute și nu îți încarci prea mult look-ul. Cizmele peste genunchi în culori puternice nu reprezintă o alegere greșită neapărat, doar că trebuie să fii mult mai atentă la ce ținute porți, pentru că deja ai elementul WOW dat de designul încălțămintei.

Pentru a atenua un aspect prea sexy al ținutei și a nu cădea în vulgaritate, am ales să port o fustă cu un imprimeu funny, cizme peste genunchi negre și o bluză simplă, peste care am îmbrăcat o jachetă cu un aer ceva mai clasic.

Cizmele peste genunchi sunt un must al acestui sezon și pot fi purtate în nenumărate combinații, pentru toate momentele zilei. Totuși, este de preferat să evitam cizmele înalte la evenimente ce ne impun un dress-code elegant. Pe lângă asta, trebuie purtate în funcție de silueta fiecăreia, spre exemplu daca esti mai mică de înălțime (ca mine), lasă la o parte cizmele fără toc și optează mereu pentru cizme înalte cu toc, chiar și mai gros pentru ținute de zi.

You May Also Like

2 comentarii

  1. Frumoase cizmele, chiar iti fura ochii! <3
    Si imi place ca le-ai atenuat doza de sexy, care putea duce in vulgaritate!

    Te pup, draga mea!
    www.andreearistea.ro

    RăspundețiȘtergere