My favorite jacket

by - 17 ianuarie

Hello, 2017! De ceva vreme retrospectivele îmi ies pe plus. Nu știu dacă această performanță se datorează unghiului din care abordez problema sau a celui din care privesc rezultatul, dar sincer, nu prea mă interesează cât timp mă bucur de ceea ce văd.

De data aceasta nu o să trag linie și nu o să fac bilanțul lui 2016. Nu o să scriu nici despre ce-mi propun pentru 2017, e clar că va aduce destul de multă noutate în viețile noastre. Adevărul este că m-am gândit mult cum să încep acest articol, m-am gândit și dacă să-l scriu sau nu, probabil de aceea, deși am avut tot timpul din lume, cheful de a împărtăși impresii pe blog m-a ocolit total. Nu mi-am dat încă seama dacă lipsa poftei de a scrie mă apucă la date fixe, la sfârșit și început de an, sau dacă, pur și simplu, am simțit nevoia de o mică pauză, cert este că m-am mobilizat și iată-mă aici din nou. 

2016 a fost un an special, emoționant, antrenant și cu mari bucurii, un an care ne-a oferit cel mai prețios dar: nunta noastră. Nu știu dacă aceste 4 luni au schimbat ceva în mine, poate că da, poate că nu, dar știu cu siguranță că totul se face mai ușor în doi.

Indiferent ce rezoluții aveți voi pentru 2017, eu vă doresc tot ce-mi doresc și mie: sănătate și putere să depășiți toate obstacolele vieții, liniște și armonie, mai mult timp alături de cei dragi și inima deschisă pentru a vă putea bucura de toate lucurile bune, oricât de mărunte ar fi.

Revenind la ținuta de astăzi, trebuie să vă spun ca am pus ochii pe aceasta jachetă de la ZARA încă de primăvara trecută, dar din diverse motive nu am reușit să mi-o achiziționez. Așa că atunci când am găsit-o pe Zaful am simțit că plutesc. Jacheta din piele este o piesă clasică, indiferent ce tendințe aduce fiecare sezon în modă. Mi-a plăcut atât de mult încât mi-am luat-o și pe roz.

Da, știu că toată lumea are jacheta asta. Am văzut-o purtată în atât de multe moduri și abordată de foarte multe fete, însă eu o percep ca pe o piesă vestimentară ce nu se demodează niciodată și pe care o poți reinterpreta de fiecare dată.

Astăzi am ales să o port cu o fustă mini gri, un colier statement și cizme peste genunchi, într-o combinație neutră pusă în valoare de o pată de culoare. Iubesc cizmele peste genunchi, dar am evitat să le cumpăr o perioadă deoarece nu mi se părea că ar fi genul de look pe care voiam să îl adopt. După ce am studiat mai mult, am realizat faptul că dacă le adaptezi stilului tău personal, pot arăta grozav de bine și sexy, fară a fi vulgare.
Kisses,

You May Also Like

3 comentarii

 1. Se pretty!
  bine ai revenit pe blog! <3

  www.andreearistea.ro

  RăspundețiȘtergere
 2. I have a similar jacket and love how you styled yours. Lovely pictures.

  http://www.fashionablyidu.com/

  RăspundețiȘtergere