Make a difference

by - 30 ianuarie

Dacă ne vom uita mai atent unii către alții, vom observa că mulți dintre noi abordăm "ținute la cheie", adică acele variante combinate perfect, întâlnite de cele mai multe ori într-un catalog. Mai există și categoria celor care iau ce le este mai la îndemână și pun hainele pe ei la întâmplare. Vă mărturisesc că eu îmi gândesc, de cele mai multe ori, ținuta dinainte. Știu exact ce fustă voi purta, ce jachetă, ce încăltăminte și chiar cu ce accesorii le voi combina. Aplicând aceasta strategie câștig cel puțin trei lucruri: timp prețios, confort și un outfit bine pus la punct.

Accesoriile sunt, așadar, chiar mai importante decât hainele pe care le porți, iar frumusețea este că nici măcar nu trebuie să te coste o avere. Îti poți împrospăta garderoba cu câteva obiecte pentru care nu trebuie să faci un împrumut la bancă în prealabil, dar care să arate fabulos. Trebuie doar să le găsești pe cele potrivite, care nu se demodează atât de ușor și de care ai nevoie. Decât să cumperi multe și...bune de aruncat după ceva timp, mai bine investești în piese de rezistență pe care le vei folosi cu plăcere ori de câte ori ai nevoie.

Eșarfele, de exemplu, sunt cel mai simplu mod de a schimba o ținută de zi. Probabil de aceea sunt și cel mai popular accesoriu- nu purtăm toate coliere statement sau cercei, dar fiecare dintre noi are cel puțin o eșarfă. Pe langă asta, sunt și practice, mai ales în sezonul rece.

După numeroase zile în care mi-am ascuns gâtul în spatele eșarfelor enorme, am ales azi o piesă ceva mai delicată din mătase care să-mi înveselească ținuta. Pentru un plus de stil, am optat pentru un nod marinăresc pe care l-am răsucit astfel încât să nu fie poziționat chiar pe mijloc. 
Încearcă și tu! Rezultatul va fi fabulos!
Kisses,

You May Also Like

5 comentarii