Lucky brand

by - 24 ianuarie

Pentru că tot mai multe persoane sunt interesate să cumpere din China, astăzi aduc în prim plan un alt site interesant pe care l-am descoperit de curând: Rosegal. Vă povesteam că am tot văzut produse la Zara pe care, din diferite motive, nu am reușit să le achiziționez la timpul potrivit. Ba nu aveam bani, ba nu era mărimea sau pur și simplu vedeam altceva care mi se părea mai interesant. Acesta a fost și cazul acestei jachete din piele întoarsă pe care am avut norocul să o zăresc pe acest site. Da, da, jacheta chiar este Zara și arată foarte, foarte bine!

De-a lungul timpului, pielea întoarsă, cunoscută și sub numele de suede, a fost rezervată în special pantofilor și cizmelor, însă sezonul acesta popularitatea ei a cunoscut o creștere substanțială. O astfel de jachetă oferă unei ținute un aer ușor boem, ușor hippie-chic, dar cu note grozave de femnitate și glamour. Pentru un look original indicat este să o porți cu ceva contrastant, în special cu rochii sau fuste diafane și delicate.

Pielea întoarsă nu este dedicată numai celor care preferă stilul retro, ci poate fi purtată la fel de ușor și în combinații vibrante și moderne. Stilurile, culorile și cusăturile au fost upgradate pentru femeia modernă. O astfel de ținuta este întotdeauna binevenită când vrei să te simți liberă, dar elegantă. Evită accesoriile și mergi pe minimalism.

Revenind la Rosegal, trebuie să vă spun că aș sta toată ziua să mă uit pe site. Inevitabil tot timpul rămân cu gândul la ceva. Mă amăgesc, de fiecare dată, că îl voi comanda tura următoare. Adevărul este că au o varietate mare de produse, pentru toate gusturile și stilurile, iar în ceea ce privește calitatea pe mine nu m-au dezamăgit.

Un aspect foarte important este alegerea mărimii. Am mai spus și repet. Vă alegeți mărimea dupa ce vă măsurați. Dați click pe "size guides" și veți afla ce dimensiuni are obiectul vestimentar ales. Nu mergeți pe principiul că voi purtați M și că vă cumpărați tot M pentru că este posibil să nu coincidă. Vă recomand să verificați acest aspect la fiecare produs pentru a nu avea vreo neplăcere.

Comanda ajunge cam în 30 de zile și se ridică, de obicei, de la Poșta Vamală. Puteți opta și pentru varianta de transport prin curier, dar aceasta este mult mai scumpă.
Pentru alte întrebări, nu ezitati să ma contactați!
Kisses,
Valentina

You May Also Like

2 comentarii