Fluffy day

by - 26 ianuarie

Vă spuneam într-un articol anterior că, până nu demult, blana mi se părea puțin cam mult pentru mine. Și nu pentru că nu aș fi avut curajul să port acest material, ci mai degrabă pentru că, în opinia mea, stilul meu nu gusta acest gen de articole vestimentare. Ei bine, este limpede că m-am înselat...și acest lucru probabil că vi s-a întâmplat multora dintre voi. Fie pentru că vi se pare un material prea sofisticat, fie din cauză că nu știți cum să o purtați sau pur și simplu pentru că nu considerați ca vă prinde.

În trecut, să ai o haină de blană era o dovadă de bogăție fiind purtată numai de către doamnele aflate la o vârstă ceva mai înaintată. În prezent, a devenit o piesă accesibilă tuturor și, totodată, o investiție pe termen lung, pentru că va fi mereu la modă. Nu sunt adepta blănurilor naturale din motive cât se poate de evidente și, drept să vă spun, nici nu cred că este nevoie să fie naturală și scumpă pentru a arăta senzațional. Contează doar să vă vină bine și să vi se potrivească. Eu am găsit-o pe a mea la Bershka și a costat doar 150 de lei.

Îmi place să asortez blana cu piese moderne, tinerești, astfel încât să-i schimb puțin aerul serios pe care îl emană. Mă văd purtând-o cu teniși și blugi rupți sau cu o cămașă din denim, așa cum ales pentru outfitul de astăzi. În fond, cine a spus că nu e permis să purtăm blănuri la ținute casual? Chiar este timpul să devenim mai permisive și să nu mai ținem așa mult cont de aceste reguli nefondate. Important este să îndrăzniți!
Kisses,

You May Also Like

2 comentarii

 1. Ce simpatica e poza cu focus pe ochelari! Il putem vedea pe fotograf in actiune :))
  Superba tinuta si sunt de acord cu tot ce ai spus! <3

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daaa..era in actiune acolo ❤ Multumesc, draga mea! Ma bucur ca ti place! Te pup

   Ștergere