Camel coat

by - 13 decembrie

Evoluăm constant. Ne adaptăm constant. Și o facem din tot felul de motive, însă cel mai important motiv este pentru că ne dorim să ne fie mai bine. Și tu și eu ne dorim să ne fie mai bine. Iar acest "mai bine" este unic pentru fiecare dintre noi. Având în vedere feedback-ul pozitiv pe care l-am primit de la voi, m-am gândit că poate ar fi momentul să scriu mai mult în limba română și să-i ofer blog-ului meu un aer fresh. O să vă rog să aveți răbdare cu mine și să-mi scuzați eventualele greșeli pentru că, vă vine să credeți sau nu, sunt nouă la asta :)

Revenind la ținuta mea de astăzi, trebuie să încep prin a vă spune că paltonul camel se află în tendințe și în acest sezon. Indiferent că vorbim de o croială clasică sau de una mai puțin cuminte, de un palton cu cordon, un palton maxi sau o jachetă, de un palton din lână sau unul din piele, culoarea aceasta este una cu care nu poți da greș.

Gândește-te la asta: ai întârziat la muncă? Ia-ți haina camel. Te pregătești pentru o întâlnire și cauți o ținuta chic și cool? Paltonul camel este prietenul tău. Cauți un mod elegant de a ascunde pijamalele în drum spre supermaket? Te pregătești de un city-break doar cu bagajul de mână? Adu-ți paltonul camel. Și, crede-mă, aș putea continua la nesfârșit.

Paltonul camel îți permite să faci alegeri îndrăznețe. Se combină perfect cu orice tip de print, capătă valențe casual atunci când este purtat la jeans și poate fi întotedauna scos din anonimat atunci când este completat de o pereche de stiletto statement. Este aceeași piesă vestimentară pe care o porți într-o dimineață la birou, dar și în timpul liber, imprimându-i foarte ușor o notă sportivă, atunci când alegi să încalți o pereche de teniși.

Nu trebuie să vă fie frică să combinați texturile și tonurile. Purtați o cămașă dintr-un material fin, fluid sub un palton din lână cu o croială masculină. Adevărul este că moda se schimbă mereu, iar trendurile nu trebuie să dicteze ce achiziții faceți pentru garderobă. Dacă țineti cont de siluetă și de personalitatea voastră, puteți purta aproape orice.
O zi frumoasă!
Valentina,

You May Also Like

3 comentarii

 1. Very beautiful look. I adore your coat.

  http://fashionablyidu.com/

  RăspundețiȘtergere
 2. Hello Valentina
  Great post, amazing photo, I love that camel coat and your ideas for winter clothing inspirations.

  Greetings from UK
  xxx
  Chloe
  https://newstyleinfashion.blogspot.co.uk

  RăspundețiȘtergere