Backpack fever

by - 21 decembrie

Poate că atunci când spui "rucsac" te gândești imediat la zilele însorite din școala generală, uniforme albastre și codițe împletite, cuvântul școlăriță fiind cel care urmeaza inevitabil. Dar astăzi nu vorbim despre copilărie, ci despre ultima variantă a acestui accesoriu. Au dispărut culorile stridente și închizătorile din plastic; acesta este rucsacul unei femei moderne care știe ce înseamnă să ai un stil cameleonic.

Adevărul este că poate fi mult mai lejer să porți în spate un rucsac, decât o geantă pe umăr sau în mână. Te vei simți mult mai confortabil cu mâinile libere. În plus, dacă e suficient de mare poți ascunde în el o trusă bogată de farduri, dar și gadgeturile tale preferate.

Cum se poartă ghiozdanul? Preppy, sportswear sau minimalist, "backpack-ul" se poate adapta tuturor stilurilor. Îl poți purta cu mai multă alură aruncat cu nonșalanță doar pe un umăr. Cele care vor să se simtă ca niște adolescente îl pot purta ca pe vremuri, pe ambii umeri. Un rucsac negru îți va da mereu un aer elegant, extrem de relaxat și chiar ușor ștrengăresc. Fie că optezi pentru modelele clasice de oraș sau pentru cele tip servietă le poți purta cu piese din denim și, de ce nu, chiar la o rochie de cocktail.

Cea mai simplă modalitate de a purta un rucsac este să-l asortezi cu o pereche de jeans pană ori cu unii de tip boyfriend. Evident pentru a te bucura de un aer stylish si ultra feminin optează pentru o capă fancy și un accesoriu chic pentru păr.

Contrar ideilor preconcepute, ghiozdanul poate să facă parte și dintr-o ținuta mai chic. Mai ales dacă alegi să mizezi pe versiunea sa mai minimalistă. Poți alege un model de piele sau orice alt tip de material la fel de nobil pe care să-l porți la toate ținutele mai clasice.
Kisses,
Valentina

You May Also Like

5 comentarii