O noua destinatie de shopping in Pitesti: In extenso by Auchan

by - 04 aprilie

Hello, girls! Stiu ca este luni asa ca m-am gandit sa va dau o veste buna: s-a deschis un nou magazin de haine la noi in oras. Vinerea trecuta am avut placerea de a participa la inaugurarea In extenso din cadrul complexului Auchan Gavana.

Primele cuvinte care mi-au venit in minte atunci cand am ajuns au fost: " ce explozie de culori!". Extrem de ingrijit, primitor, fashion si modern, un magazin pentru toata familia. Unele dintre voi sunt deja familiare cu faptul ca In extenso este brandul de haine promovat de Auchan, o parte dintre produse fiind deja prezente in hypermarket, insa in magazinul de pe galeria comericiala va puteti bucura de o experienta de shopping inedita.

Trebuie sa stiti, in primul rand, ca In extenso este locul ideal unde puteti gasi hainute, incaltaminte si accesorii pentru copiii vostrii, iar selectia nu este deloc mica. Chiar si eu m-am indragostit de o pereche de ochelari de soare rosii, de tenesi si de tricouri. Mai mult, exista amenajat un loc de joaca special pentru cei mici unde acestia pot colora sau desena in timp ce mamicile probeaza haine.

In ceea ce priveste selectia de haine pentru adulti, aici lucrurile sunt ceva mai simple. Accentul cade pe lucrurile basic, accesibile, confortabile pe care sa le poti purta zi de zi, in orice imprejurare. In extenso se adreseaza femeii active, moderne, care isi doreste sa arate bine fara eforturi prea mari. Mi-au placut tricourile, gentutele si tenesii colorati. Preturile sunt cele cu care ne-am obisnuit deja: tricouri la 13-20 de lei, tenesi la 20-25 lei, camasi la 30-40 lei etc.

Daca totusi nu am reusit sa va conving, sunt sigura ca o vor face pozele! :)
Sa aveti o saptamana minunata!
Valentina,

You May Also Like

0 comentarii