Rock the city with City Hat [Ro only]

by - 27 noiembrie

Hello, hello! Probabil ca va intrebati ce este cu aceasta postare....Ei bine, am fost acum ceva timp sa vizitez Clujul si recunosc ca am simtit din plin nevoia unui site unde sa poti gasi toate restaurantele, cafenelele, magazinele sau pur si simplu locuri care ar fi meritat vazute, toate adunate pe o singura platforma. Trebuie sa va marturisesc ca nu am rabdare sa caut pe google si sa citesc mii de recenzii si pareri. Imi place sa le gasesc pe toate intr-un singur loc si da...imi place sa vad poze..multe poze :)

Sunt convinsa ca multi dintre voi sunteti deja familiarizati cu Tripadvisor. City-hat are, in principiu, cam acelasi concept, insa daca ma intrebati pe mine, mi se pare mult mai accesibil si mai usor de folosit. Cu un singur search poti gasi locul ideal unde sa-ti petreci vacanta sau pur si simplu sa afli ce s-a mai deschis nou in orasul tau. Poti lasa un review si afla informatii importante precum adresa, orar, preturi etc. Din pacate, deocamdata, City-hat nu acopera decat marile orase din Romania, insa eu sper ca se vor extinde si international.

De asemenea, daca ai o afacere aceasta este o metoda extrem de eficienta de promovare. Credeti-ma...este foarte simplu. Va faceti cont pe www.city-hat.com si apoi adaugati gratuit locul pe care vreti sa-l dezvoltati. Pe langa asta, City-hat ofera sevicii personalizate propietarilor de afaceri. Mai multe detalii puteti gasi pe pagina lor de Facebook aici

Nu ezitati sa aruncati o privire pe site! Sunt convinsa ca veti fi surprinsi :)
Sa aveti un weekend placut!

You May Also Like

0 comentarii