Parfumul interzis

by - 16 noiembrie

Pentru cei care încă nu mă cunosc, numele meu este Valentina și pe lânga pasiunea pentru haine, am o obsesie la fel de mare pentru parfumuri. De aceea, trebuie să vă spun că au început reducerile de Black Friday la Notino. Astfel că, toată săptămâna aceasta beneficiați de 15% reducere la toate parfumurile folosind codul black. Așa că, dacă vreți să vă faceți un cadou sau vă gândiți deja ce cadouri de Crăciun să puneți sub brad, eu zic că acum este momentul să achiziționați un nou parfum. 

Drept să vă spun, eu nu sunt fidelă unui singur parfum. Da, în general, mă învârt cam în aceeași zonă, dar adevărul este că nu pot să mă limitez doar la unul care să mă reprezinte. Așa că, astăzi vreau să vă vorbesc puțin despre ultima mea poveste de dragoste: Givenchy L'interdit. Ne-am cunoscut în aeroport în Paris. A fost dragoste la prima vedere. Dar nu a fost să fie atunci. Nu era momentul potrivit. Eu am plecat mai departe spre Singapore. El a rămas, cu promisiunea că mă va aștepta la întoarcere. De atunci, ne-am tot tatonat, dar, cumva, nu am reușit să ne apropiem. De fiecare dată când treceam pe lângă el, mă opream pentru o mică doză, dar plecam tot singură. Se pare că anul 2020 a fost cu noroc pentru noi, așa că astăzi suntem împreună. Nu, nu suntem nedespărțiti, dar a avut și va avea mereu un loc special în inima mea.

Hubert de Givenchy a fost un admirator al avangardismului. A semnat colecții care au revoluționat lumea modei, iar L'interdit este, cu siguranță, un tribut adus libertății. Este impulsul de care ai nevoie pentru a renunța la bariere și reguli, este aroma libertății de a fi tu însuți. L'interdit îmi amintește că, în unele situații, curajul este cel care ne duce către liberate, către frumusețea vieții trăite la maxim. Este parfumul visătoarelor, a femeilor ce nu se încadrează în tipare. Este parfumul interzis pe care trebuie să îl ai. Și oricât de mult te ferești, tot în brațele lui ajungi.
COMPOZITIE:
Note vărf: ghimbir
Note inimă: floare portocal, iasomie, tuberoză
Note de bază: patchouli, vetiver

You May Also Like

0 comentarii