Red, please!

by - 04 ianuarie

Îmi place la nebunie că, la începutul fiecărui an, putem visa în voie la orice. Poate ne (re)îndrăgostim, poate plecăm în Maldive sau câștigăm la loto. Îmi place enorm entuziasmul ce se citește pe fețele tuturor. Revenim din vacanță cu forțe noi și suntem mai optimiști în speranța că acum va fi mai bine.

Prin forța, puterea și strălucirea lui, roșul este considerat pretutindeni ca fiind simbolul fundamental al principiului vital. Culoare a focului și a sângelui, prezintă din punct de vedere simbolic, aceeași ambivalență ca și acesta din urmă, în funcție de nuanța sa, deschisă sau închisa. Roșul închis este nocturn, feminin, tainic, centripet. El reprezintă, nu expresia, ci misterul vieții. Roșul viu îndeamnă la acțiune. El este imaginea înflăcărării și a frumuseții.

Alege să faci un style statement într-o ținută care exprimă pasiune și seducție: roșul este culoarea perfectă pentru femeia care știe ce își dorește, pentru femeia care trăiește cu intensitate fiecare moment. O rochie roșie, un make-up impecabil și o atitudine de divă îți asigură o noapte de neuitat. Tu vei fi în centrul atenției!
Palton Zara

You May Also Like

0 comentarii